Logo telstar-online.nl

3J's in De Drie Heeren voor Stichting Semmy

  •   1639 keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Een vriendengroep uit Pijnacker met het hart op de juiste plaats heeft onlangs na een geweldig gezellige avond 4.300 euro voor Stichting Semmy opgehaald.

Het begon ooit met een wens om De 3J's uit Volendam in Pijnacker op te laten treden. Grand Café De Drie Heeren zag dit ook wel zitten en zo begon de samenwerking van de acht vrienden. Er werden sponsoren gezocht en de kaartverkoop werd gestart in de zomervakantie. Binnen no-time werden 200 kaarten verkocht. In de tussentijd werd er een mooie line-up georganiseerd. De Guyter-band trad belangeloos op en ook zanger Michael Moerman gaf acte de présence tijdens de avond. DJ Rob Lips draaide gezellige muziek tussen de acts door en praatte de boel aan elkaar.

Top avond
Ondanks dat het een doordeweekse dag was kwam iedereen op tijd binnen en was het direct gezellig toen DJ Rob om acht uur begon. Om half negen ging De Guyter Band vol gas verder en warmde de zaal goed op. Alhoewel vooral de dames van de organisatie bloednerveus waren of ze wel zouden komen kwamen de J's ruim op tijd aan en waren ze zeer relax. Er werd in de kleedruimte gezellig gekletst en foto's gemaakt voordat ze begonnen. Rond kwart over tien stonden dan echt De 3J's op het podium in De Drie Heeren. Het optreden duurde langer dan verwacht en alle verzoeknummers werden gespeeld. Na het optreden werden er wederom foto's genomen en was het de beurt aan Michael om het feest voort te zetten. Dit was voor Michael geen probleem en hij zorgde dat het dak eraf ging. DJ Rob draaide door tot de late uurtjes met heerlijke dans- en feestmuziek.

Al met al was het een fantastische avond met gezellige mensen en een mooi bedrag voor Stichting Semmy. De organisatie wil alle sponsoren nogmaals bedanken. Er wordt al zachtjes gesproken om het volgend jaar wederom te organiseren maar eerst nog even nagenieten.

Stichting Semmy
Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

Meer berichten