Afbeelding

Werkzaamheden N470 vanwege nieuwe rotonde

Actueel 4.777 keer gelezen

Pijnacker - Van 9 september tot en met 10 oktober gaat aannemer Boskalis een nieuwe rotonde in de N470 bouwen. De rotonde gaat in de toekomst aansluiten op de Oostelijke Randweg in Pijnacker.

Tijdens de werkzaamheden wordt de N470 tussen de rotonde Berkelseweg en het Tolhekplein in één rijrichting afgesloten tussen 20.00 en 06.00 uur. De rotondes zijn in de overige richtingen normaal te gebruiken. Op vrijdagen, zaterdagen en zondagen vinden er in deze periode geen werkzaamheden plaats en is de N470 gewoon open. De werkzaamheden beginnen op maandagavond 9 september tot en met donderdagavond 12 september op de zuidbaan, van het Tolhekplein richting Zoetermeer. In onderstaand schema is te zien op welke dagen en in welke richting de N470 afgesloten is om de werkzaamheden uit te voeren.Tijdens de werkzaamheden is de N470 in één richting afgesloten vanaf het Tolhekplein tot aan de rotonde Berkelseweg. Tijdens de werkzaamheden aan de zuidbaan gaat de omleiding via de Klapwijkseweg en de N209. Tijdens de werkzaamheden aan de noordbaan gaat de omleiding via de Noordeindseweg of de Katwijkerlaan. Wilt u tijdens de werkzaamheden van Zoetermeer richting Delft? Gaat u dan via de A13.  

Tijdens het frezen en zagen van het asfalt kunt u geluidshinder ondervinden. Om de hinder te beperken zijn de freeswerkzaamheden gebundeld in twee nachten, één voor de zuidbaan en één voor de noordbaan. Deze zijn gepland op 17 en 18 september.

Meer Informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de Bouwapp op uw telefoon. Naast de afsluitingen vindt u hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen.

Uit de krant