In het eerste weekend van september is er van alles te doen in de Ontmoetingskerk.
In het eerste weekend van september is er van alles te doen in de Ontmoetingskerk.

Nieuwe dominee Ontmoetingskerk in aantocht

Actueel 3.158 keer gelezen

Aan de Ontmoetingskerk hangt sinds kort een banner met daarop vermeld de komst van de nieuwe dominee, Carla Schoonenberg-Lems. Zij maakt zondag 8 september om 15.00 uur haar entree als opvolger van dominee Cor Baljeu.

Een dag eerder, zaterdag 7 september, is in de kerk aan de Klapwijkseweg een concert van het Mannenkoor Soli Deo Gloria uit Urk. Deze relatief jonge zangers uit Urk zijn bekend van radio en televisie en komen nu naar Pijnacker. Als korte onderbreking van de zangavond houdt Sjaak Oudshoorn de zogenoemde Preek van de Leek. Een Urker koor met een Latijnse naam en een 'katholieke' stukjesschrijver die voor het eerst van zijn leven een preek gaat houden. Er zijn zelfs mensen die het jammer vinden dat ze op vakantie zijn in dat weekend. Andersom valt echter ook niet uit te sluiten. Kaarten voor dit evenement zijn voor zeven euro per stuk verkrijgbaar bij Van Atten Boekhandel en bij Kopie Plus. Bestellen via de mail is ook mogelijk. Mail naar: bobdeijl@gmail.com.

In de komende uitgaven van Telstar/Eendracht meer informatie over deze evenementen en dan ook een kennismakingsinterview met de nieuwe dominee Carla Schoonenberg die zondag 8 september na een domineeloze periode het stokje overneemt van dominee Cor Baljeu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant