Afbeelding
DONEER!

Elsbeth zwemt tegen kanker

Actueel 1.191 keer gelezen

Elsbeth is altijd alert in Nootdorp. Ze wijst de wethouders en het gemeentebestuur regelmatig op rotzooi bij milieudepots en kapotte stoeptegels. Elsbeth ruimt ook vaak zwerfafval op. Kortom, ze heeft een groot hart voor haar dorp.

Ditmaal kunt u iets terug doen voor Elsbeth, althans voor haar actie. "Zojuist heb ik me aangesloten bij Swim to Fight Cancer Delft om geld op te halen voor onderzoek tegen kanker", laat ze onze redactie weten. "Hoe meer geld Stichting Fight cancer inzamelt, hoe dichterbij we bij de dag komen dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker", zegt Elsbeth. Ze heeft zelf te maken gehad met deze ziekte en haar moeder is overleden aan de gevolgen van kanker. Daarom gaat ze volgende maand door de grachten van Delft zwemmen!

Steun deze actie
Via de website fightcancer.nl/fundraisers/elsbethbosch kun je een klein of groot bedrag doneren. Elsbeth hoopt minimaal 250 euro op te halen en heeft al 46 euro binnen, maar de redactie van Telstar Online gokt erop dat onze lezers daar overheen gaan, toch? Als is het maar een eurootje... Storten maar!

Fight cancer is een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant