Afbeelding

Bouwbedrijf Schouten niet meer welkom in Pijnacker-Nootdorp

Actueel 11.028 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - De gemeente Pijnacker-Nootdorp wil geen zaken meer doen met Bouwbedrijf Schouten uit Leidschendam. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De afgelopen weken werden nieuwbouwhuizen van Schouten al beklad met leuzen als "Schouten oplichter" en "Wij kunnen niet meer op vakantie, klootzak". Meer dan 60 woningen in de nieuwbouwwijk AckersWoude zijn nog steeds niet afgebouwd. Sommige mensen wachten al drie jaar op de sleutels van hun nieuwe huis. Een aantal inwoners zit inmiddels flink in de financiële narigheid.

In de bres
Politica Ina Mantjes van de partij GemeenteBelangen heeft de zaak opengebroken. Ze springt in de bres voor de kopers en heeft een brandbrief naar het College van Pijnacker-Nootdorp gestuurd. Het College laat weten dat Schouten inmiddels is uitgesloten voor nieuwbouwprojecten. Schouten laat desgevraagd aan het Algemeen Dagblad weten dat Dura Vermeer enkele projecten mogelijk gaat afbouwen, maar het bewuste bouwbedrijf laat aan de krant weten dat dit niet het geval is. De woningen in Pijnacker hebben naar verluidt wel voorrang gekregen in het proces en worden zo snel mogelijk afgebouwd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant