De leden van De Verbeelding op schoolreisje met de Sponsorbus naar het Kröller Müller Museum.
De leden van De Verbeelding op schoolreisje met de Sponsorbus naar het Kröller Müller Museum.

Van de Smaak van Kleur naar Kröller Müller

Actueel 1.235 keer gelezen

Han en Suzan Schijffelen hadden op 12 oktober vorig jaar niet verraster kunnen zijn. Toen zij het evenement de Smaak van Kleur bij Theo van der Helm Sanitair en Tegels bezochten ontvingen zij, net als alle andere bezoekers, een lootje dat Han gedachteloos in zijn zak stopte.

Na een uiterst prettig bezoek aan de beurs togen ze huiswaarts. Bij de uitgang vroeg Ingrid van der Helm hen terloops of ze niet vergeten waren hun lootje te controleren. Na wat gezoek kwam het lootje, nummer 99, tevoorschijn. En wat schetste hun verbazing? Ze hadden een complete dag gebruik van de Sponsorbus gewonnen! Bestemming zelf te bepalen.

Na wat overleg besloten ze de leden van Stichting De Verbeelding hiervoor uit te nodigen. Han is al jarenlang actief lid van de stichting en het leek hen leuk om met hen een mooi cultureel uitje te beleven.

Woensdag 3 juli reed de bus, bestuurd door Jaap van Wijk en gevuld met enthousiaste Verbeelders, naar het Kröller Möllermuseum op het Nationale Park de Hoge Veluwe. Het weer was perfect, de reis perfect, en het werd een uiterst plezierige dag in en om een van de mooiste musea van Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant