Op de foto staan Monique Segijn (Bureau vrijwilligerswerk) en Richard de Haan (lid van de werkgroep Helden om de Hoek).
Op de foto staan Monique Segijn (Bureau vrijwilligerswerk) en Richard de Haan (lid van de werkgroep Helden om de Hoek).

Bureau Vrijwilligerswerk ontvangt donatie Rabobank

Actueel 702 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 25 juni heeft Bureau Vrijwilligerswerk een donatie van € 2500,00 ontvangen uit het Rabobank Coöperatiefonds. Bureau Vrijwilligerswerk had een aanvraag voor een donatie ingediend om geld in te zamelen voor het project Helden om de Hoek. Hiermee wil Bureau Vrijwilligerswerk vrijwilligers in de gemeente Pijnacker-Nootdorp waarderen voor hun inzet.

De bijeenkomst werd georganiseerd in het Rabobankkantoor in Delft. 20 andere verenigingen en stichtingen mochten ook een cheque in ontvangst nemen. Simone van Leeuwen, adviseur Marketing & Communicatie, en Mehmet Akozbek, lid van de ledenraad van de Rabobank, reikte de cheques uit. In totaal is er een bedrag van € 56.966,- geschonken aan alle 21 verenigingen/stichtingen. Het bestuur en de leden van Bureau Vrijwilligerswerk zijn enorm blij met de donatie. Helden om de Hoek vindt plaats op 1 november 2019 in combinatie met de uitreiking van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs.

Lokale projecten en initiatieven
Iedere vereniging of stichting in de omgeving van Delft, Pijnacker, Nootdorp en Lansingerland kan een aanvraag voor een donatie indienen. Met het Rabobank Coöperatiefonds investeert de bank een deel van haar winst in lokale projecten en initiatieven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant