Afbeelding

Komende zaterdag: Straattheaterfestival!

Actueel 1.198 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag 13 juli is rondom het Raadhuisplein voor de tweede keer het Straattheaterfestival. Nu zelfs groter en spectaculairder! Vele artiesten vrolijken volgende week het centrum van Pijnacker op met combinaties van steltenlopers, acrobatiek, mime, muziek, dans, slapstick en vooral... humor.

Ook zal de goochelact Cirque Frappé aanwezig zijn. Ooit een flamenco dansende steltenloopster gezien? Dit is de gelegenheid bij uitstek. Voor Pijnacker-Nootdorp ongekend met deze diversiteit aan artiesten die binnen- en buitenland aandoen. Of het nu om de Engelse Abigail Collins of De Fietsende DJ gaat, de voorstellingen zijn zowel voor jong als oud geschikt. Straattheaterartiesten houden van contact met het publiek.

Grappige kunsten
Zo is de grote paarse gorilla echt wel lief en aaibaar. Er zijn vier acts op het Raadhuisplein, maar er zijn ook nog eens acht mobiele acts die in het centrum rondlopen! Vorig jaar trad Piepschuim met veel succes op en zodoende zullen deze artiesten opnieuw hun grappige kunsten vertonen. Een goede reden om dit o zo vrolijke tafereel te aanschouwen. De voorstellingen zijn tussen 11.00 -16.00 uur. Gratis toegankelijk. En... een terrasje pakken kan heel goed in en rondom winkelcentrum Ackershof.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant