Foto in scène gezet. Niet de dame uit het verhaal.
Foto in scène gezet. Niet de dame uit het verhaal.
OPROEPJE

Bezoekvrijwilliger voor echtpaar gezocht

Actueel 2.531 keer gelezen

Pijnacker - De SWOP is voor de Bezoekdienst op zoek naar vrijwilligers die mantelzorgers in Pijnacker-Nootdorp af en toe even vrijaf willen geven. De Bezoekdienst koppelt een vrijwilliger aan één persoon of echtpaar die wat extra ondersteuning, gezelschap of afleiding in de vorm van een bezoekvrijwilliger kan gebruiken wanneer hun eigen netwerk niet zo groot is. Voor een echtpaar uit Pijnacker zoekt de SWOP momenteel een bezoekvrijwilliger.

Meneer is dementerend en gaat overdag naar de zorgboerderij. Om mevrouw te ontlasten zou het fijn zijn als een bezoekvrijwilliger af en toe haar man kan ophalen bij de zorgboerderij zodat zij even niet op de tijd hoeft te letten. Of dat de vrijwilliger een keer 's avonds op bezoek komt, zodat mevrouw tijd voor haarzelf heeft en daardoor de zorg voor haar man vol kan houden.

Vind je het fijn om iets te betekenen dit echtpaar en de mantelzorger op een laagdrempelige manier even te kunnen ontlasten? Neem contact op Josita Woesthuis van de SWOP via josita@swop.nl of 015-369 2812.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant