Er werd aandachtig geluisterd.
Er werd aandachtig geluisterd.

Ron Kersic zorgt voor inspirerende bijeenkomst

Actueel 537 keer gelezen

Het netwerk voor vrouwelijke ondernemers in het Oostland organiseert sinds een aantal jaren een symposium. Afgelopen dinsdagavond vond dit plaats in het bestuurscentrum van de gemeente Pijnacker-Nootdorp met als gastspreker Ron Kersic.

Het was een fantastische avond met een geweldige opkomst van verschillende ondernemers uit het Oostland. Ron Kersic nam de aanwezigen mee in de platformeconomie. Een platform verbindt mensen, organisaties en dingen en faciliteert hun wederzijdse waarde uitwisseling, op basis van software voor schaal, gemak en snelheid. De mens begon met het verzamelen van spullen tijdens de industriële economie, wat leidde tot begeerte in de consumptie economie. Vandaag de dag leven we in de makereconomie en zijn we op zoek naar betrokkenheid en meer actieve deelname. Genoeg stof tot nadenken tijdens de afsluitende borrel. Want in plaats van ver weg verbonden door een digitaal platform, kun je elkaar ook versterken en de verbinding op zoeken in je eigen regionale netwerk. Dat is wat er gebeurde tijdens de borrel.

Bijwonen
Kortom: NOOVA heeft weer genoten van een boeiende avond. Ben jij een ondernemende vrouw met lef en wil je een keer een inspirerende bijeenkomst meemaken? Aanmelden via www.noova.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant