Jaarmarkt Pijnacker was geweldig; zaterdag gaat Nootdorp los! | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
Jong en oud konden zich twee dagen lang gezellig vermaken op en rond het plein. (foto: Martijn Mastenbroek)
Jong en oud konden zich twee dagen lang gezellig vermaken op en rond het plein. (foto: Martijn Mastenbroek)

Jaarmarkt Pijnacker was geweldig; zaterdag gaat Nootdorp los!

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - In het hartje van Pijnacker werd afgelopen weekend de traditionele jaarmarkt gehouden. Niet alleen lokale ondernemers pakten uit, maar ook marktkooplieden uit heel het land streken neer in het centrum.

Er was zaterdag en zondag van alles te beleven in het winkelhart van Pijnacker. Er waren ontzettend veel kraampjes met snuisterijen te zien. Bedenk het maar en het was er: van een steunzolen tot gepersonaliseerde T-shirts. De jaarmarkt is er al jaren een van uitersten: of de kramen vliegen de lucht in tijdens een storm of het is bloedheet. Dit laatste scenario ontvouwde afgelopen weekend. De temperatuur liep hoog op, maar dat weerhield tientallen kinderen niet om op het Raadhuisplein op de trampoline te springen. Er was voor ieder wat wils en bovenal op de Oost- en Westlaan een koud glas bier. Onder het genot van een vrolijke zanger van het levenslied, werd het een jaarmarkt met een gouden randje!

Nootdorp
Komend weekend is Nootdorp aan de beurt. Op zaterdag 6 juli organiseert de Oranjevereniging Nootdorp in samenwerking met de ondernemersvereniging Parade de altijd gezellige jaarmarkt in winkelcentrum Parade in Nootdorp. "Dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van winkeliers, standhouders en standwerkers voor elk wat wils", laat mede-organisator Sissy Buitelaar weten.Van 10.00 uur tot 17.00 uur kunt u lekker flaneren over de gezelligste markt van Nootdorp. Met bijna zeventig kraamplaatsen is zo goed als iedere beschikbare meter benut om u dat heerlijke marktgevoel te geven. Mode en accessoires, trendy artikelen, heerlijk fruit, sportartikelen, parfum, snacks, schoenen, boeken, heerlijke stroopwafels en nog veel meer. Voor de kinderen is er nog een leuke draaimolen en een kop van jut. We maken er een leuke dag van", aldus Sissy.

Meer berichten