Afbeelding
Ruben Schipper

Groter versaanbod bij Albert Heijn Ackershof

Actueel 3.094 keer gelezen

Pijnacker - Zaterdag openden supermarktmanager Arthur van der Pot en zijn team de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt in het Pijnackerse winkelcentrum Ackershof is flink vergroot. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa's. Ook is er een overzichtelijke Bonusstraat.

De heropening van Albert Heijn werd uitgebreid gevierd op het Raadhuisplein. Aan dit feest deden ook de Beatrixschool, Voetbalvereniging OLIVEO en Tennisvereniging Pijnacker mee. "Wij vinden het fantastisch dat deze organisaties samen met ons de heropening wilden vieren", aldus Arthur van der Pot.

Vers, gezond en lekker
De winkel is vergroot met het voormalige pand van Expert en omvat nu zo'n 2.000 vierkante meter. Bij binnenkomst worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Je kunt gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en taarten, gebak en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Gemak
Albert Heijn wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Arthur van der Pot: "Daarom hebben we het aantal zelfscankassa's verdubbeld. Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje." In de vernieuwde supermarkt is het net zo gezellig als eerst. Zo zijn er regelmatig kindermiddagen en kookdemonstraties. Meer informatie hierover publiceert de winkel onder andere op de Facebookpagina.

Albert Heijn aan het Ackershof 53 in Pijnacker is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant