[2 juli] Rondje van de zaak op De Boezem Pijnacker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
De onderscheidende kracht staat centraal.
De onderscheidende kracht staat centraal.
2 juli

Rondje van de zaak op De Boezem Pijnacker

  •   1532 keer gelezen   Actueel

Altijd al eens binnen willen kijken bij een van onze kanjers in de regio? Met het "Rondje van de Zaak" openen bedrijven van de regio hun deuren. Op deze middag bezoekt u in één klap 3 bedrijven van het Bedrijvenpark De Boezem, in Pijnacker. De onderscheidende kracht van deze bedrijven staat die middag centraal.

!mpressed print & sign
"Hoogwaardige kwaliteit dat is wat onderscheid," zegt Sandra Haket, eigenaresse van Impressed. Bij Impressed is de dienstverlening erop ingericht om uw drukwerk en belettering op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige manier te produceren en af te werken. Hoe doen zij dat, hoe redden zij zich in een wereld tussen internetdrukkers en snelle opmars van digitalisering?

L. van Vliet Vorkheftrucks b.v.
Mensen en Machines, L. van Vliet Vorkheftrucks is een betrouwbare partner in het leveren en onderhouden van mobiele interne transportmiddelen. De kracht van L. van Vliet Vorkheftrucks staat prominent genoemd op zijn website. Om er een te noemen "een 'no-nonsens'-familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring". Oerdegelijk bedrijf, waar zijn familie hem voor ging. Hoe zorgt Leco van Vliet ervoor, dat zijn bedrijf zich blijft onderscheiden in de markt?

24/7 Watersnijden
De specialist op het gebied van watersnijden. Zij zeggen eigenlijk altijd. Wij kunnen alles snijden behalve gehard glas. Oscar van Buijtene neemt ons mee in de wondere wereld van water en wonder schone producten. Heeft hij een sleutel tot succes? En wil hij deze met ons delen?

Programma
Wij laten u vooraf weten waar uw "Rondje van de Zaak" start en welke bedrijven u daarna bezoekt.
15.00 Ontvangst op één van de drie locaties
15.15 – 16.00 bedrijfsbezoek A
16.15 – 17.00 bedrijfsbezoek B
17.15 – 18.00 bedrijfsbezoek C
18.00 – 18.45 Afsluitende netwerkborrel

Who's next?
Wie introduceer jij deze bijeenkomst? Ondernemers verrijken elkaar. Wil jij andere ondernemers enthousiasmeren en kennis laten maken met ons netwerk? Dan zijn ze van harte welkom tijdens het Rondje van de zaak. Laat aan Monique Spek, via spek@vno-ncwwest.nl weten wie jij mee neemt. Met elkaar maken we ons netwerk persoonlijker en sterker! Who's Next?

Aanmelden of vragen?
Bent u ondernemer in de regio en heeft u interesse om er 2 juli bij te zijn? Dan kunt u zich aanmelden door een email te sturen naar Oostland@vno-ncwwest.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>