Afbeelding

Te triest voor woorden: alle moestuintjes Jozefschool vernield

Actueel 6.301 keer gelezen

Nootdorp - Boosheid, ongeloof en heel veel tranen van verdriet. De kinderen van de Jozefschool uit Nootdorp kunnen het amper geloven. Alle moestuintjes zijn afgelopen weekend met bruut geweld gesloopt.

Weken hebben ze hard gewerkt in de moestuintjes op school. Het lag er allemaal schitterend bij. Wat waren de kinderen en moestuin-ouders trots! Maandag was de schrik dan ook enorm. Alles, maar dan ook werkelijk alles is gesloopt. Zelfs het insectenhotel is in de sloot gegooid. Een intens trieste actie.

De school laat het er niet bij zitten. Iedereen met ook maar de kleinste informatie over de dader of daders, mag dit vertrouwelijk melden bij de schooldirectie. Bellen naar het politiebureau van Pijnacker-Nootdorp is uiteraard ook een juiste weg. Bel daarvoor 0900-8844. Twijfel niet en geef deze zeer kinderachtige, laffe daders aan!

De school zit ondertussen in zak en as. "Misschien is er een lief tuincentrum die ons weer een beetje op de rit wil helpen met spulletjes", laat een moestuinmoeder weten. Mail voor enige liefdadigheid naar redactie@telstar-uitgeverij.nl. Wij brengen u in contact met deze moestuinmoeder.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant