De 1.500ste reparatie was goed voor een taart!
De 1.500ste reparatie was goed voor een taart! Sjaak

1500ste reparatie bij Repair Café Pijnacker-Noord

Actueel 836 keer gelezen

Pijnacker - Op zaterdag 4 mei was het Repair Café Noord weer open. Deze keer werd de 1500ste reparatie aangeboden. Het ging om een prachtig kinderspeeldoosje dat geen muziek meer maakte en waarin de poppetjes niet meer konden dansen.

Het speeldoosje was van de kinderen van Melanie den Uijl. Zij kwam het samen met haar twee kinderen brengen. Namens de stuurgroep bood Bart Ennema haar en de kinderen een taart met het logo van het Repair Café aan. Vooral de kinderen waren daar heel blij mee. Het gaat trouwens goed met dit Repair Café. Het aantal klanten neemt nog steeds toe. Zowel de klanten als de vrijwilligers die de reparaties uitvoeren zijn heel tevreden. De tijd gaat snel. In het weekend van 7 en 8 september a.s. wordt al het eerste lustrum bereikt. Dat wordt groots gevierd, samen met klanten en vrijwilligers. Elke eerste zaterdag van de maand is Repair Café Noord open.

Repair Café
In het Repair Café kunt u naast elektrische apparaten, meubels en speelgoed ook terecht voor textielklusjes, zoals een trui met mottengaatjes, een spijkerbroek met een gat erin of een blouse met een los knoopje om samen te repareren. In totaal zijn er nu bijna driehonderd Repair Cafés in de wereld. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de onderlinge contacten in de buurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant