Opbrengst Oldtimerrit voor Keep Marlika Walking: 4370 euro | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl
En weer een mooi bedrag: maar liefst 4370 euro.
En weer een mooi bedrag: maar liefst 4370 euro.

Opbrengst Oldtimerrit voor Keep Marlika Walking: 4370 euro

  •   keer gelezen   Actueel

Afgelopen zondag 19 mei was het zo ver: de speciaal voor de Marlika georganiseerde Oldtimerrit. Deze rit werd mogelijk gemaakt door de Historische Automobiel Vereniging (HAV) in samenwerking met de Rotary.

Na een kop koffie met een stuk taart bij Pieters Brasserie vertrokken de auto's als een prachtige slinger door de polder richting Lexmond. Gelukkig maar, want in de provincie Utrecht liet de zon zich regelmatig zien! In Lexmond stopten we bij de Familie Bikker (familie van Marlika) voor een pitstop en konden we heerlijk de benen strekken en van de zon genieten, laat men weten. De dag werd afgesloten met een barbeque en borrel bij het net geopende kassenbouwbedrijf Havecom. Na al een bijzondere dag werd daar door Leo en Arie van de HAV een cheque van maar liefst 4370 euro overhandigd aan de familie de Hoog: een geweldige opbrengst!

Onlangs kreeg Marlika te horen dat ze MS heeft. Een behandeling in Rusland kan haar letterlijk weer op de been helpen. Haar familie, vrienden, maar ook sportverenigingen, scholen en particulieren zijn massaal in actie gekomen om 90.000 euro op te halen voor een behandeling in Moskou. De teller staat nu op €76.794,-

Doneer via Ideal

Meer berichten