Afbeelding

Nieuwe plannen CulturA

Actueel 1.177 keer gelezen

Nootdorp - Na de zomer gaat CulturA in de Dorpsstraat in Nootdorp in een andere vorm verder. U heeft als inwoner of als betrokkene hier vast al een en ander over gehoord. Onder de nieuwe naam, CulturA & Zo, wordt er in september een andere richting gegeven aan het gebruik van de theaterzaal en de andere ruimtes.

CulturA & Zo wordt de nieuwe huiskamer van Nootdorp waar u terecht kunt voor een lekkere kop koffie, een mooie voorstelling, een goed boek, een interessante lezing of cursus, een leuke les én een gezellige ontmoeting. Meer weten? Het is tijd een tipje van de sluier op te lichten! Kom op maandag 27 mei van 19.00-21.00 uur naar CulturA en hoor als eerste hoe het gaat worden.

De mensen van CulturA & Zo vinden het belangrijk is dat u zich thuis voelt in CulturA & Zo en daarom willen zij samen met u de invulling van CulturA & Zo bepalen. Doet u mee? Heeft u een goed idee? Heeft u altijd mogelijkheden gezien voor dit geweldige community center in de mooiste straat van Nootdorp? Wilt u wat betekenen of organiseren voor andere inwoners? Zoekt u een gezellige en zinvolle tijdsbesteding, vrijwilligerswerk? Of bent u gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de informatieavond op maandag 27 mei van 19.00-21.00 uur in CulturA.

Tijdens de avond vertellen de mensen van CulturA & Zo wat de plannen zijn en gaan zij met u in gesprek over uw ideeën, wensen en de mogelijkheden. U kunt op elk moment tijdens de avond binnenlopen. De koffie en thee staat klaar! Opgeven van tevoren is fijn (graag voor 22 mei) en kan bij Jacqueline van Veen, jvanveen@sbjsamensterk.nl, 06-54974240,  maar is niet noodzakelijk.

Deze avond en de nieuwe richting die wordt gegeven aan CulturA wordt mede georganiseerd Bibliotheek Oostland en de samenwerkingspartners Jeugd- en Jongerenwerk en de SWOP. Ook wel bekend als het samenwerkingsverband SBJ | Samen Sterk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant