Afbeelding

Vlinderboom haalt geld op voor CliniClowns

Actueel 946 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen woensdag 8 mei werd er in samenwerking met vijf studenten van de Hogeschool van Rotterdam een ClownsRun sponsorloop georganiseerd door Octantschool Vlinderboom. Een prachtige actie waarbij ruim 6.200 euro werd opgehaald voor de CliniClowns.

Nederland telt jaarlijks gemiddeld 500.000 zieke en gehandicapte kinderen. Door het organiseren van een sponsorloop wilt Octantschool Vlinderboom bijdragen aan de wens om alle zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en een lach op het gezicht te kunnen toveren. Het opgehaalde bedrag komt volledig ten goede aan de CliniClowns. Doordat zieke kinderen helaas vaak worden geconfronteerd met wat ze niet kunnen, is het belangrijk om hen ook wat zelfvertrouwen te geven. CliniClowns focust zich daarom op de kwaliteiten van elk kind, met als doel het kind te laten ontspannen en zich weer even kind voelen.

De CliniClowns zorgen ervoor dat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn en dat komt de behandeling ten goede. De Clownsrun werd in de gymzaal van de school georganiseerd, alle groepen deden mee. Ouders, broertjes/zusjes, opa's en oma's eenieder was de hele dag welkom om de leerlingen aan te moedigen. Dankzij de sponsoring van "Stichting Elk Kind Een Bal" was er voor groepen een mooie leren bal te winnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant