De vernieuwde showroom van 300m²
De vernieuwde showroom van 300m²

Open dag bij ZorgPoint in Wateringen

Actueel 445 keer gelezen

ZorgPoint nodigt iedereen uit om te komen kijken in de mooie en uitgebreide showroom tijdens de open dag op zaterdag 11 mei a.s. tussen 10.00 en 16.00 uur. Op deze dag kunt u gebruik maken van aantrekkelijke korting van 15% op alle nieuwe zorghulpmiddelen.

ZorgPoint staat voor comfort en mobiliteit. In de showroom staan diverse zorghulpmiddelen zoals scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op fauteuils, verpleegbedden en veel meer. Na een grote verbouwing kan ZorgPoint nog beter alle zorghulpmiddelen presenteren in de vernieuwde showroom van 300m2.

Met het mooie weer in het verschiet is het de bedoeling voor iedereen om niet meer binnen te blijven zitten. De eenzaamheid is groot, maar met de juiste hulpmiddelen kan bijna iedereen weer zelfstandig of met hulp naar buiten. Genieten van alle mooie natuur.

Het team van ZorgPoint hoopt u te mogen ontvangen op deze open dag en te kunnen adviseren met de juiste hulpmiddelen. De contacten met de juiste leveranciers zorgen ervoor dat zij een uitgebreide collectie kunnen leveren van kleine tot grote hulpmiddelen.Het team van ZorgPoint ziet u graag op zaterdag 11 mei, de koffie staat klaar en voor elke klant is er een leuke attentie.

ZorgPoint
Turfschipper 5
2292 JC Wateringen (slechts 20 minuten vanaf Pijnacker-Nootdorp)


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant