Afbeelding

Zaterdag Mega Disco Party bij bierspecialist De Drie Heeren

Actueel 1.137 keer gelezen

Komende zaterdag 11 mei is er een 25+ Mega Disco Party bij De Drie Heeren met Disco Galaxy. De aanvang is 22.00 uur en de toegang is gratis bij het Grand Café aan de Oostlaan in Pijnacker, achter de zwarte poort.

Grand Café De Drie Heeren heeft meerdere kwaliteiten is ook bekend als echt biercafé. Met 250 andere topcafés in Nederland komt deze Pijnackerse 'gelegenheid' in een boek van Fiona de Lange.

Waar ga je naar toe voor lekker bier? Fiona De Lange doorkruiste heel Nederland op zoek naar de cafés met de meest bijzondere bierbeleving en de leukste locaties om ongedwongen aan de bar te hangen.

Een statige herberg in een voormalige kerk, een bruine kroeg in een dorpsschool, een artistiek museumcafé of een gelagzaal tussen de bierketels...

Ze passeren allemaal de revue in Fiona's eigenzinnige rondreis door het Nederlandse cafélandschap. Bierkundige en fijnproever Fiona de Lange kwam zo ook in Pijnacker terecht  en zo belandde De Drie Heeren in haar 'bierboek'. De discogangers van komende zaterdag kunnen er meteen een bierproeverij van maken! De Drie Heeren heeft van alles op de tap en uit de fles! De keuze is heel groot!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant