Pijnacker 'ontdekt' Kneppers Autobedrijf BV
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Kneppers is een familiebedrijf zonder maatpakken en stropdassen.
Kneppers is een familiebedrijf zonder maatpakken en stropdassen.

Pijnacker 'ontdekt' Kneppers Autobedrijf BV

  •   1760 keer gelezen   Actueel

Je voelt je onmiddellijk welkom als je bij Kneppers Autobedrijf aan de Rokkeveenseweg Zuid in Zoetermeer binnenstapt. Eigenaar Richard Kneppers wil meer bekendheid in Pijnacker-Nootdorp creëren. Een klant uit Pijnacker had gezegd: dan moet je in het Oranjeboekje gaan staan en in de Telstar. En je moet de Ronde van Pijnacker gaan steunen. De eerste twee 'goede adviezen' heeft Richard al opgevolgd.

Het autobedrijf is een echt familiebedrijf, vanaf 1966 opgebouwd door Zoetermeerder Jan Kneppers die nu 80 is maar nog steeds lekker mee hobbelt in het bedrijf dat door zijn zoon is voortgezet. Kneppers Autobedrijf BV is dealer voor Honda vanaf 1976 en voor Mitsubishi vanaf 2011.

Dat was het merk van Auto Wiegel, het bedrijf aan de Kerkweg in Pijnacker dat eerder dit jaar ermee is gestopt. De eigenaren van Auto Wiegel hebben bij het afscheid Kneppers Autobedrijf BV aangewezen en aangeprezen als 'vervangend autobedrijf'. Veel klanten komen nu bij Kneppers voor een beurt, een keuring, een andere auto, enzovoort. Die klanten stellen dan tevreden vast dat ze ook bij Kneppers niet in maatpakken rondlopen. "He, gelukkig, geen stropdassen hier", zei pas een voormalige klant van Wiegel waar ze ook heel gewoon en gezellig waren.

Richard Kneppers heeft een team van acht personen van wie de meeste al heel lang in dienst zijn bij het bedrijf dat service niet alleen benoemt maar daar ook concreet inhoud aan geeft. De klant is bij Kneppers absoluut geen nummer. De benadering is persoonlijk en afgestemd op de menselijke maat.

"Het is wel eens jammer dat importeurs vooral aantallen willen scoren, terwijl wij er heel graag een Knepperssausje overheen willen doen. Wij nemen graag de tijd voor de klant en de meeste mensen stellen dat op prijs."

Kneppers Autobedrijf BV is heel eenvoudig te bereiken vanuit Pijnacker. Je rijdt de Oostweg af richting Zoetermeer en net voor de A12 ga je naar links en halve kilometer verder ga je linksaf en dan ben je er reeds.

Ooit is het autobedrijf uit een boerderij voortgekomen. Richard en ook zijn ouders Jan en Lia wonen vlakbij het bedrijf. "Het is exact 46 seconden lopen", aldus de man die met echtgenote Hilde drie jonge kinderen heeft van acht, zes en twee.

Stap gerust eens naar binnen bij Kneppers Autobedrijf. Wat we al zeiden: je bent altijd welkom en ze hebben tijd en aandacht voor je! Je kunt er voor het totale pakket terecht: aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, inruil, onderhoud, reparatie, keuringen, enzovoort. Daarnaast bieden ze gratis vervangend vervoer!

De medewerkers zijn in de meeste gevallen ervaren rotten die al jaren bij Kneppers werkzaam zijn. Zowel in medewerkers als in klandizie is er weinig verloop!  


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>