Christiaan is weer gezond en wel thuis!
Christiaan is weer gezond en wel thuis!

Het gaat weer goed met Christiaan

Actueel 3.379 keer gelezen

Pijnacker - Vorige week dinsdag landde een traumahelikopter in de wijk Keijzershof. De schrik zat er goed in! Ook de politie- en ambulancedienst rukte ter ondersteuning uit naar Pijnacker-Zuid. De halve wijk liep uit. Al snel ging het verhaal rond dat er iets zou zijn met een kindje.

Het ging inderdaad om de 9-jarige Christiaan, bevestigde zijn moeder de volgende dag. Om indianenverhalen te voorkomen en stiekem ook wel een beetje omdat Christiaan behoorlijk onder de indruk is van alles wat er is gebeurd, doen ze hun verhaal. De jonge Pijnackernaar was die dag met een lekker appeltje van huis gegaan. "Opeens stond hij voor de deur. Hij kreeg nog maar een heel klein beetje lucht. Een stuk appel was in zijn luchtpijp blijven hangen." Een buurtgenoot deed de heimlich-greep, maar de benauwdheid bleef. "De huisartsenpost schakelde meteen extra hulp in", vertelt ze verder.

Christiaan kreeg in de ambulance een roesje, maar moest daarvan braken. "Toen is het stukje appel naar buiten gekomen." De leerling van basisschool de Vlinderboom moest een nachtje in het ziekenhuis blijven, maar is inmiddels weer thuis. Hij krijgt veel vragen over wat er is voorgevallen. "Sommige mensen zeggen zelfs dat Christiaan is geopereerd, maar dat klopt niet", zegt zijn moeder. Het gaat vooral weer hartstikke goed met Christiaan en dat mooie nieuws mag in de krant!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant