Cynthia en haar lieve zus Lindsey die spontaan een crowdfunding is gestart.
Cynthia en haar lieve zus Lindsey die spontaan een crowdfunding is gestart.
CROWDFUNDING

Cynthia ondervindt nog elke dag gevolgen van motorongeluk in Berkel en Rodenrijs

Actueel 4.395 keer gelezen

Pijnacker - In december 2016 werd oud-Pijnackerse Cynthia Beck op haar motor geschept door een automobilist. Ze raakte behoorlijk gewond en heeft tot op de dag van vandaag pijn-, vermoeidheid-, en concentratieklachten. 

In Amerika bestaat de mogelijkheid om een therapie te volgen die haar leven weer voor een zeer groot deel op de rit kan krijgen. Haar zus Lindsey is daarom een crowdfunding begonnen. Er is al bijna 10.000 euro van de benodigde 14.000 euro opgehaald. Doneren kan via deze link!

Spinning
Sportcentrum de Viergang organiseert daarnaast op 2 juni voor een spinningactie van 9.00 tot 10.00 met daarna een lekkere brunch. De lokale Albert Heijn sponsort de brunch, een leverancier geeft een doos sinaasappels voor de jus en een andere leverancier schenkt iets zoetigs!


Foto: Spa Media

Woensdagavond was Cynthia te gast in het radioprogramma Dossier Mastenbroek op Den Haag FM. Wat gebeurde er precies op die fatale 6 december 2016 toen ze met een harde klap op het asfalt van de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs belandde.

Beluister hieronder het openhartige gesprek terug. Klik op de play-button.

Doneer een klein of groot bedrag via: www.geef.nl/nl/actie/help-mijn-zus-a-u-b-naar-amerika-help-haar-beter-worden/donateurs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant