Foto: Jan Lenting
Foto: Jan Lenting

Hét gezelligste Koningsdagfestival in Pijnacker

Actueel 2.140 keer gelezen

Net als voorgaande jaren zet op 27 april De Trucker vanaf 13.00 uur weer een fantastisch muziekfestival neer op Het Truckerplein, de parkeerplaats aan de Stationsstraat in Pijnacker. Met uitersten als de feestelijke mix van native latin met elektronische sound effects van de band Son de Aquí tot de harde Metallica-riffs van de tributeband en fantastische afsluiter The Unforgiven staat er weer een prachtige line-up.

Naast deze toppers in de avond is het vooraf al genieten van de vette blues rock van Electric Hollers en de upbeat ska van Ska Fé. De middag wordt geopend door 2 regionale bands die tijdens de Trucker Battle of the Bands een plekje op het Koningsdagfestival hebben veroverd: Molehill Mountain en Scotty Doesn't Know. Deze jonge beginnende bands weten al goed een feestje neer te zetten op het podium en zullen vanaf 13.00 uur het feest opstarten.

Natuurlijk wil het lichaam naast fantastische muziek ook wat, dus ook voor fris, bier, wijn en iets te eten kun je goed terecht op het Truckerplein. Voor de kinderen is er een gaaf springkussen om de nodige energie kwijt te kunnen. Al met al belooft Koningsdag 2019 weer een prachtige dag bij de Trucker te worden.

Het programma voor Koningsdag
13:00 Molehill Mountain
14:00 Scotty Doesn't Know
15:15 Ska Fé
17:00 Electric Hollers
18:45 Son de Aquí
20:45 The Unforgiven



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant