De knutselhelden uit de Oude Leede.
De knutselhelden uit de Oude Leede.

Kidsclub scoort geld voor zorgboerderij

Actueel 611 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs was het een zonnige dag bij Kidsclub Oude Leede. Het was goed toeven in en om buurthuis 't Oude laarsje. In de namiddag was het er gezellig druk. Kinderen deden verschillende spelletjes. Ouders, familie, buurtbewoners, vriendjes en vriendinnetjes velen kwam even kijken bij alle koopwaar en tweedehands spulletjes.

In het kader van de goede doelenmaand organiseerde Stichting Kidsclub Oude Leede weer een Fancy Fair. Dit jaar ten behoeve van een elektrische duo fiets voor de Zorgboerderij BuitenGewoon aan de Zuideindseweg. Een goed doel in de buurt en waar ook mensen uit Oude Leede bij betrokken zijn als vrijwilliger of op dagbesteding omdat dementie hen heeft getroffen. Er werd druk geknutseld voor de Fancy Fair. Vogelvoederhuisjes, koekjes, bloemzaadjes gekweekt, sleutelhangertjes en nog veel meer. En dat alles werd verkocht op de Fancy Fair.

Er was voor iedereen iets te vinden, iets te proeven, de hout producten kraam, te knutselen of iets uit de streek producten kraam. Je kon worden geschminkt en door de Teenage Club werd een leuke poppenkastvoorstelling gepresenteerd. Een ritje op een pony behoorde ook tot de mogelijkheden en sjoelen bij de choco kiss baan lukte ook bij een aantal. Aan het einde van de gezellige middag waren er nog een leuke prijzen te winnen op het rad van Avontuur. Het was een mooie afsluiting van een feestelijke Fair waar door de stichting maar liefst € 1701,20 euro werd opgehaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant