Schoonheidsspecialsite Michelle de Boer en hairstyliste Chantal Bergmans.
Schoonheidsspecialsite Michelle de Boer en hairstyliste Chantal Bergmans.

Nieuwe collega's bij Beauty Village

Actueel 2.408 keer gelezen

Bij Beauty Village heeft iedereen even een heerlijk momentje voor zichzelf. Met een nagelstudio, pedicure, schoonheidssalon, hairstyling en zonnebank zit alles op het gebied van mooi zijn onder één dak. Sinds kort zijn Michelle de Boer (29) van Pure! Schoonheidssalon en Chantal Bergmans (42) van Chantal's Hairstyling aan het gezellige team in Delfgauw toegevoegd. Het voordeel: als zzp'er bepalen ze zelf over hun deel en genieten ze van alle voordelen van (indirecte) collega's.

"De combinatie maakt het leuk en het versterkt elkaar," vertelt Michelle. Chantal beaamt dat: "Als je je haar wilt laten doen, kan je ook even onder de zonnebank en ander kleurtje op je nagels. Veel mensen kennen iemand die hier werkt of lopen gewoon even binnen voor een zen- of verwenmoment." Het belangrijkste volgens de dames is de gunfactor die de klanten hebben. Michelle: "Bij Beauty Village geven we persoonlijke aandacht en net dat beetje extra. Het pand is elke dinsdag- en donderdagavond open en onlangs hadden we een Ladies Night."

Michelle werkt al elf jaar als schoonheidsspecialiste. Na een aantal jaar in een schoonheidssalon aan de Frederikstraat in Den Haag te hebben gewerkt, is ze toe aan een nieuwe uitdaging. "Ik werk met mooie merken als Cenzaa en Strictly Pure. Je kan bij mij terecht voor huidverbetering, cleansing treatments, wimper extensions, lash lift, microdermabrasie, verven, harsen, bruidsmake-up en meer. Het mooiste aan mijn vak is dat ik iemand kan coachen in huidadvies en huidverbetering, ook bij acne. Als geregistreerd ANBOS-specialist zie je iemand na een paar behandelingen al stralen van het zelfvertrouwen."

Sinds 1 maart werkt Chantal bij Beauty Village. Hiervoor werkte ze vijf jaar aan huis, ze begon in het huis van haar moeder als grapje maar het werd een succes. "Hiervoor zat ik in Berkel, mijn klanten verhuisden met mij mee naar de Schimmelpennick van der Oyeweg. Dat werd echt te klein, ik wilde graag voor mezelf beginnen. Ik had altijd gehoopt dat er bij Beauty Village een plekje vrij zou komen." Al 25 jaar zit ze in het vak en vind het heerlijk om met haar klanten te kletsen. "Je bouwt echt een goede band met ze op. Je weet alle ins en outs, zij weten alles van jou. Ze groeien als het ware met je mee, nu knip ik de kinderen van klanten die ik vroeger als kind knipte."

Beauty Village
Delftsestraatweg 136
2645 AC Delfgauw
Beautyvillage.nl
Michelle 06-38513570
Chantal 06-41512670

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant