Foto's: BuildingBodies.nl
Foto's: BuildingBodies.nl

Pijnackerse naar NK bodybuilding

Actueel 4.317 keer gelezen

Pijnacker - Het is de 35-jarige Ellen Breemans uit Pijnacker gelukt zich te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen bodybuilding, 14 april te Orpheus in Apeldoorn. 

De Pijnackerse startte begin maart met haar allereerste bodybuildingwedstrijd in de bikini fitness klasse en wist tot twee maal toe in de top 3 te komen, waarmee ze zich verzekerd heeft van een deelname aan de nationale wedstrijd aankomende zondag.

Ellen traint al jaren bij Fuel Personal Training in de Spaanse Polder en besloot dat het tijd werd voor een uitdaging. Ze schreef zich in voor haar allereerste wedstrijd: de Juliette Bergmann Cup en wist daar direct een eerste plek te halen, waarna ze door mocht naar de "B" klasse wedstrijd Open Rotterdamse, afgelopen weekend in Schiedam. Daar wist ze tweemaal een tweede plek te veroveren, wat een kwalificatie voor de A wedstrijd aanstaande zondag betekende. Al vanaf begin oktober is Ellen in zogeheten "prep", kortom wedstrijdvoorbereiding, wat kort gezegd inhoudt: clean eten, vet verliezen en tegelijkertijd trainen voor spierbehoud en waar mogelijk spieropbouw. Een heftig traject met hopelijk zondag een mooie top 3 plaatsing als eindresultaat. 





Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant