(foto's Jim Scheffers)
(foto's Jim Scheffers) JIM SCHEFFERS

Zonovergoten Kom in de Kas

Actueel 1.356 keer gelezen

Nootdorp - Op zaterdag 6 en zondag 7 april bezochten duizenden mensen de kassen in het Nootdorpse Noukoop. Tijdens de 42e editie van het jaarlijkse evenement van de glastuinbouw kon iedereen kennis komen maken met deze sector.

Veel enthousiaste kwekers openden de deuren van hun bedrijf voor het publiek, dat dankzij het prachtige lenteweer massaal naar de kassen kwam. Aan Kom in de Kas deed een grote diversiteit aan bedrijven mee, zo was er voor elk wat wils. Het thema van Kom in de Kas 2019 was "Werelds": Kom in de Kas vol wereldse wonderen. In alle opengestelde kassen heerste een vrolijke en gezellige sfeer. Mensen proefden de lente en gingen op pad om de kassen te verkennen. Ook de kinderen genoten volop; natuurlijk het snoepen van heerlijke paprika's, komkommers, tomaten en soms aardbeien. Maar ook het bekijken van de planten en de nuttige beestjes in de kas, de springkussens, het schminken, en een bloemstukje maken werd gewaardeerd.

Bij de stand van Accountantskantoor Bloemendaal Ruigrok kon je raden hoeveel paaseieren er in een pot zaten. Het werkelijke aantal paaseieren was 577. In 2020 is Kom in de Kas op 4 en 5 april. (foto's Jim Scheffers)

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant