Ook team Patrijs steunt Marlika | Telstar Online - Actueel nieuws uit Pijnacker-Nootdorp
Logo telstar-online.nl

Ook team Patrijs steunt Marlika

  •   keer gelezen   Actueel

Marloe de Hoog, moeder van Marlika, werkt al bijna 25 jaar voor de Stichting Pieter van Foreest. Nu is zij met veel plezier gastvrouw van Pieters Brasserie in Pijnacker Zuid.

Dagelijks schuiven de bewoners van de Patrijs bij Pieters Brasserie aan voor een heerlijke warme maaltijd. De bewoners worden dagelijks verzorgd door een team van verpleegkundigen. Dit team van de Patrijs is ook erg begaan met Marlika haar verhaal. Om die reden hebben ze geld ingezameld, wat ze op dinsdag 9 april aan Marloe hebben overhandigd. Een cheque van maar liefst 400 euro! Weer een prachtig initiatief wat enorm bijdraagt aan het uiteindelijke doel van 90.000 euro.

Sponsoren en doneren
Wil je Marlika helpen? Dat kan. Kijk op keepmarlikawalking.nl en maak een donatie over op: NL21INGB0008983976 (t.a.v. Stichting Keep Marlika Walking). Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld met een vereniging een sponsorloop, fancyfair of iets anders te organiseren om geld op te halen. Mail via info@keepmarlikawalking.nl. Er is al € 43.803,- opgehaald. De behandeling kost 90.000 euro, dus er is nog een heleboel geld nodig. Maar Marlika is heel hard op weg!

Meer berichten