Bibiana op de foto met nieuwsgierige kleuters van de Ackerweide.
Bibiana op de foto met nieuwsgierige kleuters van de Ackerweide.

Ackerweide bezoekt Albert Heijn Keijzershof

Actueel 1.489 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs mochten vier kleuterklassen van basisschool de Ackerweide een kijkje achter de schermen nemen bij Albert Heijn Keijzershof. Het werd een onvergetelijke ervaring voor de kinderen.

Teamleider Bibiana Steijger blikt terug op een ontzettend leuk bezoek. "De school had een speciale themaweek over gezond eten", vertelt ze. "Medewerkers van onze winkel hebben alles uitgelegd over groente en fruit." Er werden volop vragen gesteld door de enthousiaste kleuters. "Het was een gezellige drukte in de winkel", lacht Bibiana. Niet alleen de kleuters waren welkom voor een bijzondere rondleiding, maar ook de ouders.

"Nadat wij alles hadden verteld over groente en fruit, zoals waar komt het vandaan en hoe houden wij de producten op temperatuur, kreeg een aantal kleuters de emballage band in gaten. De flessen en krattenafvoer had natuurlijk niks met het thema te maken, maar ze vonden het prachtig!" Bibiana heeft speciaal voor de lezers van Telstar Online nog een primeur: "Ik kan bevestigen dat vanaf begin juni onze winkel ook een zelfscan krijgt", zegt ze.

Kindermiddag
Albert Heijn Keijzershof houdt regelmatig kindermiddagen. Om op de hoogte te blijven van deze en andere activiteiten, kun je het beste even een kijkje nemen op de Facebookpagina van de winkel... en uiteraard meteen liken!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant