Logo telstar-online.nl
Kaartverkoop start vrijdag

Zaterdag 25 mei: Dobbe Lentefestival

  •   keer gelezen   Actueel

Pijnacker-Nootdorp - Frisgroen gras, dikke knoppen aan de bomen en warme zonnestralen… De lente is weer begonnen! Wij kunnen niet wachten om dit te vieren tijdens het Dobbe Lentefestival, een nieuw evenement voor het hele gezin in Pijnacker-Nootdorp!

In de afgelopen jaren is de gemeente Pijnacker-Nootdorp hard gegroeid. Het festival zorgt ervoor dat alle inwoners uit alle wijken en kernen samenkomen: jong en oud, scholier of werkend, kind of ouder… Iedereen is welkom! En jij kunt erbij zijn. Reserveer zaterdag 25 mei alvast in je agenda en koop vanaf 5 april snel je kaartjes. Er zijn zowel dagkaarten als avondkaarten beschikbaar, dus er is voor ieder wat wils. Het belooft weer een sportief en recreatief evenement te worden vol vermaak voor alle doelgroepen.

Doe mee, vier de lente
Het festival brengt bewoners, bedrijven en bezoekers op een sportieve en ontspannen wijze met elkaar in contact onder het genot van een drankje, hapje, muziek en diverse optredens. De Stichting Pijnacker-Nootdorp Marketing omarmt het evenement, net als vele andere sponsoren. Het Dobbe Lentefestival zal dit jaar weer een financieel steentje bijdragen aan een drietal goede doelen: Jeugdland Pijnacker, de Nootdorpse Vakantieweek en VONK (VUmc Onderzoek naar Kinderkanker).

Duckrace
De Duckrace is een wedstrijd waarbij je als deelnemer prachtige prijzen kunt winnen, zoals 1 minuut gratis winkelen bij PLUS Sabine Zondag. Dit leuke waterspektakel wordt voor het eerst georganiseerd tijdens het Dobbe Lentefestival. Het werkt als volgt: aan het begin van de race laten wij eendjes los in de Dobbeplas. Komt jouw eentje als eerste over de finish? Dan win je fantastische prijzen! Je kunt zelf deelnemen aan de Duckrace door een festivalkaart te kopen. Hierbij ontvang je automatisch een lotnummer waarmee je direct een eendje adopteert voor de Duckrace. De inkomsten van deze race gaan uiteraard naar de 3 goede doelen. Zoek de aankomende weken ook mee naar onze " Golden Duck" en maak kans op een prachtig vip pakket.

De lente vieren we samen!
Het Dobbe Lentefestival belooft weer een gezellig evenement te worden dat je niet wil missen! Een prachtige Ibizamarkt, attracties, optredens, foodtrucks & en een spectaculaire eindshow.  Dus zet 'm alvast in je agenda en check www.dobbelentefestival.nl voor het complete programma. De organisatoren zijn ook nog op zoek naar sponsoren en vrijwilligers. Wil jij graag een bijdrage leveren? Meld je dan aan via info@dobbelentefestival.nl.

Meer berichten