Afbeelding

Reserveer snel voor Happen en Stappen Pijnacker

Actueel 2.307 keer gelezen

Op donderdag 16 mei 2019 van 19.00 tot 23.00 organiseren restaurants Brocante, De Guyter, Tout le Monde en De Drie Heeren voor de tiende keer Happen en Stappen. De deelnemers krijgen weer een zeer uiteenlopende keur aan verrassende culinaire hoogstandjes geserveerd. Opgeven is nog mogelijk, maar wees er snel bij.

"Brocante, De Guyter, Tout le Monde en De Drie Heeren organiseren voor de tiende keer gezamenlijk een culinaire route door Pijnacker. Wij gaan u verrassen met heerlijke gerechten van onze chef koks. U start bij een van de restaurants met het voorgerecht en verhuist na elke gang naar de volgende", meldt mede-organisator Marcel Soeterbroek aan de lokale nieuwssite Telstar Online.

Bij elke gang ontvangt u een drankje. Zo komt u op bezoek bij 4 restaurants in Pijnacker en dat voor maar € 49,50 per persoon. Aanvang 19:00 uur. Wees er snel bij want vol = vol. U kunt reserveren via happenenstappenpijnacker@gmail.com. Vervolgens ontvangt u een bevestiging met reserveringsnummer en de gegevens voor de betaling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant