Afbeelding

De geweldige dokter Paul

Actueel 1.782 keer gelezen

Nootdorp - Het Voetlicht speelde dit weekend 'De geweldige dokter Paul' in theater CulturA. De nieuwe dierenarts, dokter Paul neemt in een dorp waar iedereen elkaars post leest, de praktijk over van dokter Van Meulen.

Tot Pauls verrassing verwachten de cliënten bijzondere behandelingen voor zichzelf in plaats van voor hun huisdieren, waar hij het niet helemáál mee eens is, maar waar hij uiteindelijk toch in mee gaat. Zijn voorganger die hem voor de voeten blijft lopen, is ermee begonnen om een boterham te kunnen verdienen. De gevolgen van 'deze praktijken' zijn voor de dokter: een echtscheiding en nieuwe liefdes.

De rare taferelen zijn niet van de lucht, zoals de plotselinge 'bevalling' van Pauls ex-vriendin. Het is niet leuk alles te verraden, maar Natasja Verkamman, als Corrie, en Harm Pot als Berend, vormen uiteindelijk een hilarisch stel. Het is moeilijk je voor te stellen dat ze in het dagelijks leven als Natasja en Harm weer normaal kunnen rondlopen. Een hilarisch stuk weer! Nog te zien op 22, 13 maart en 24 maart in CulturA.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant