Afbeelding

Very Important Peuters op de Johannesschool

Actueel 928 keer gelezen

Pijnacker - Onlangs waren peuters samen met hun ouders van harte welkom om mee te komen spelen op de Johannesschool in Pijnacker, tijdens de Very Important Peuterochtend. In de beide kleutergroepen en bij de Peuteropstap stonden de deuren open, lagen uitdagende werkjes klaar en ontvingen de juffen de kinderen.

De ouders konden samen hun peuter spelen in de klassen, sfeer proeven in de school en een praatje maken met de leerkrachten, de directeur of met andere ouders. "Het was een geslaagde, gezellige ochtend, waarbij veel ouders en kinderen op een ongedwongen manier kennis konden maken met de Johannesschool", vertelt directeur Imke Breteler.

Fijne sfeer
Zoals één van de ouders bij het weggaan zei tegenover Imke: "De sfeer hier is zo fijn, mijn zoon wil eigenlijk nog niet weg!" Heeft u de VIP-ochtend gemist, maar wilt u graag eens langskomen op de Johannesschool? Neemt u dan gerust contact op met directeur Imke Breteler (015 369 37 12) voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Of neem alvast een kijkje op johannesschoolpijnacker.nl.

De school ligt in de prachtige, groene woonwijk Koningshof, aan het Duivestein 27.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant