Band Battle in de Trucker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Band Battle in de Trucker

  •   639 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Zaterdag 16 maart zullen 4 jonge, beginnende bands uit de regio op het Trucker podium strijden in de 1e Trucker Band Battle. De winnaars krijgen niet alleen de ultieme  bokaal en de roem maar ook een optreden op het jaarlijke Trucker Koningsdag festival.

Vanuit de regio hebben zich vier talentvolle jonge bands aangemeld:

Uit Delft komt Molehill Mountain, dé nieuwe rockband uit de prinsenstad. De vijfkoppige formatie maakt spannende en dynamische muziek die niet valt te ontlopen. Een combinatie van vernieuwende eigen nummers en energieke covers . Invloeden van Muse, Radiohead en QOTSA.

The Worst Example is een vierkoppige punkband uit Den Haag.The Worst Example kenmerkt zich door uptempo riffs, rauwe vocals en energieke liveshows. De mix van skatepunk, ska en alternative rock zorgt dat geen zaal onbewogen blijft! De eerste single 'Password' is genomineerd voor 'Haagse Song van het Jaar' door Den Haag FM.

Ook uit Delft komt Last Decade. Voortgekomen uit het duo Wase speelt de band pop/rock muziek met een vleugje funk her en der. Het zijn energieke enthousiaste muzikanten met ieder een andere muzikale achtergrond. De band speelt zowel eigen repertoire als covers maar de ambitie ligt bij een volledig eigen repertoire.

Scotty Doesn't Know is een gloednieuwe, en jonge, pop-punk band uit Voorburg. Inspiratie van deze jonge leden komt uit elke hoek van de muziek, maar één ding hebben ze gemeen: de muziek die ze maken is hard en verfrissend.

De jury voor de deze avond wordt gevormd door 2 muziek goeroes uit Pijnacker: Marcel Mulhuyzen, (befaamd popkwisser, bandboeker, kroegtijger en jodelaar) en Majel Blonden (voormalig programmeur van Rotown, directeur van het Paard en voorzitter van het Cultuurplatform in Pijnacker). De entree is gratis en de avond begint al vroeg want het is een vol programma:

20.00 zaal open
20.30 Molehill Mountain
21.20 The Worst Example
22.10 Last Decade
23.00 Scotty Doesn't Know
23.45 prijsuitreiking
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>