Afbeelding

Literaire avond bij Van Atten

Actueel 603 keer gelezen

Pijnacker - Het thema van de Boekenweek (23 tot en met 31 maart) is 'De moeder de vrouw'. Heeft u een literaire herinnering aan dit thema? Dacht u aan een boek of gedicht dat u er ooit over gelezen heeft. Of een boek dat u nog aan het lezen bent? Een actueel boek of een boek uit uw jeugd? Fictie of non-fictie? Boekhandel Van Atten nodigt u uit om uw literaire herinnering met anderen te delen. Op woensdag 20 maart bent u vanaf 19.30 uur welkom in de boekwinkel aan het Emmapark in Pijnacker voor een Boekenweek voorleesavond.

Op deze bijzondere avond worden teksten gelezen die u zelf van te voren uitkiest. Uit het boek van uw keuze kiest u maximaal twee pagina's. U maakt er een kopie van of komt even naar de boekhandel waar het gratis voor u gedaan wordt. Die kopieën worden in de winkel bewaard tot de voorleesavond. Uiteraard schrijft u erbij welke pagina's het zijn, uit welk boek en van welke auteur. Als u het wilt, kunt u een korte motivatie geven van uw keuze. Uw keus kan zowel proza als poëzie zijn. De opgegeven teksten worden op 20 maart in een sfeervolle ambiance voorgelezen door Els Jekel van boekhandel Van Atten, neerlandicus Ron Labordus en verlieskundige Anne Marie Vermaat. U hoeft dus niet zelf voor te lezen.

Toegang gratis
De toegang tot deze literaire avond is gratis, wel is aanmelden aan te raden. Ook als u zelf geen tekst aanlevert, bent u van harte welkom. Het opgeven van een voor te lezen tekst kan vanaf nu tot en met zaterdag 16 maart. Natuurlijk wordt het gezellig: er wordt voor koffie, thee en een (fris) drankje gezorgd. De avond duurt tot ca 21.15 uur. Voor meer informatie of opgeven: pijnacker@boekhandelvanatten.nl of T: 015-3692992.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant