De opening werd verricht door de moeder van Dave.
De opening werd verricht door de moeder van Dave.

Sportcentrum Pijnacker feestelijk geopend

Actueel 2.711 keer gelezen

Pijnacker - Afgelopen donderdag werd 'Sportcentrum Pijnacker' op het Raadhuisplein in Pijnacker feestelijk geopend. Er was een brassband en de mensen kregen fakkels uitgereikt om te ontsteken tijdens de opening.

Na het spectaculaire muzikale intermezzo van de swingende brassband, werd het prachtige pand in de "Diamant" geopend door Dave Nijhuis en zijn moeder. Zij mocht het rode lint door knippen, waarmee Dave zijn tweede sportschool officieel was geopend.

De genodigden, sponsors en ontzettend veel bezoekers, mochten daarna het nieuwe sportcentrum van binnen bekijken onder genot van een drankje en een hapje. Bij de eerste trainingsavond bij onder andere het kickboksen was het al erg druk.

Het is een mooie grote ruimte met voor elk wat wils. Zo is er een aparte ruimte voor onder andere kickboksen en boksen met kickboksring. Boxingbag, cardio en crossfit. Er is een aparte grote zaal waar je kunt gaan fitnessen met de modernste fitnesstoestellen. Mooie, grote kleedkamers voor de heren en dames met douches. Er is zelfs een sauna aanwezig en een eigen sportfysio. Dit sportcentrum is ideaal voor het hele gezin, kinderen en volwassenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant