Plaatjes hockeyers, handballers en korfballers bij PLUS Sabine Zondag
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Sabine Zondag steunt heel veel lokale doelen, maar de lokale plaatjesactie is wel een heel bijzondere.
Sabine Zondag steunt heel veel lokale doelen, maar de lokale plaatjesactie is wel een heel bijzondere.

Plaatjes hockeyers, handballers en korfballers bij PLUS Sabine Zondag

  •   525 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Sabine Zondag blijft met haar PLUS aan de Nootdorpseweg aan de weg timmeren. Zaterdag was het startsein van een grote plaatjesactie in samenwerking met drie grote plaatselijke sportverenigingen. Nu eens niet de voetbalclubs maar HCP, Avanti Korfbal en Oliveo Handbal. De hockeyclub en Avanti hebben al eens eerder meegedaan – dat was in 2013 - en voor Oliveo Handbal is het nieuw.

In de prachtige winkel aan de Nootdorpseweg reikte de jonge onderneemster Sabine Zondag de eerste prachtig gedrukte albums uit. Alle mooie foto's van de deelnemende spelers en speelsters van de clubs staan er al 'vaag' in en nu is het een kwestie van plaatjes sparen en het album mooi vullen. Iedere deelnemende speler krijgt een album en kan gaan sparen. Je krijgt bij elk tien euro boodschappen een zakje plaatjes en daarnaast zijn er actieproducten die extra plaatjes opleveren.

Het enthousiasme bij de kids en hun ouders en begeleiders was heel groot zaterdagmorgen toen Sabine Zondag de aftrap nam en de eerste albums uitreikte. Met steun van het Rotterdamse bedrijf Tomorrow van Pieter Goedbloed (randje Nootdorp) is een grote logistieke operatie volbracht. Er zijn 2.000 albums gedrukt en alles bij elkaar liefst 817.600 plaatjes.

De actie loopt voorlopig zeven weken en daarna bekijkt PLUS hoe ver iedereen is. Aan het eind van de plaatjesactie volgt in elk geval nog een groots opgezette ruilmiddag bij de PLUS. Nadere informatie daarover volgt te zijner tijd. Sabine glunderde zaterdag net zo hard als de kinderen die de eerste albums in ontvangst namen. "Als ik het enthousiasme zie waarmee zo'n actie wordt ontvangen, dan word ik zelf ook weer blij zoals een kind blij kan zijn. Dit zijn echt de leukste acties. Het kost veel tijd en voorbereiding, maar je krijgt er ook heel veel enthousiasme en blijdschap voor terug."

"Zo'n actie creëert reuring in de winkel en in het dorp. Bovendien is het voor de verenigingen ook heel leuk. Ook zij creëren zonder al te veel inspanning beweging binnen hun club. Bovendien bood of biedt het album aan de verenigingen de mogelijkheid om advertenties te verkopen in het album en zo wat extra inkomsten voor de club te creëren. De clubs hebben daar natuurlijk gebruik van gemaakt en zo snijdt dus het spreekwoordelijke mes aan meerdere kanten!"

Sabine Zondag steunt heel veel lokale doelen, maar kan natuurlijk niet alles. Haar punt is wel een beetje dat ze moeilijk nee kan zeggen. Een zangkoor dat een kerststollenconcert organiseert of een kookgroep die wat lekkere verse PLUS-producten vraagt. En zo rolt PLUS van het een in het ander. Gelukkig draait de zaak heel goed. PLUS Sabine Zondag is niet voor niets een plaatje van een winkel!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>