De workshops zijn bedoeld om jongeren kennis te laten maken met nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding.
De workshops zijn bedoeld om jongeren kennis te laten maken met nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding.

Enthousiaste workshopgevers gezocht

Actueel 675 keer gelezen

Lijkt jou het leuk om jongeren iets te leren? Dit jaar doet Jong Perspectief mee met NL-Doet. Op 15 en 16 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

"Ze zetten hiermee het vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigen iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Jong Perspectief biedt jongeren tussen 6 en 24 jaar een steuntje in de rug door middel van een maatje of een mentor. Tijdens NL-doet willen wij op 16 maart de inwoners uit Pijnacker-Nootdorp vragen om hun kennis/hobby over te dragen aan deze jongeren d.m.v. een workshop. Denk hierbij aan fotografie, bandenplakken, bloemschikken, schilderen, taarten decoreren, yoga en dergelijke. Maar eigen ideeën zijn juist welkom", aldus de organisatie.

De workshops zijn bedoeld om een leuke middag met elkaar te hebben, maar vooral om jongeren kennis te laten maken met nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding en zo leren jongeren weer nieuwe dingen en vergroot het ook de zelfredzaamheid van de jongeren (bijvoorbeeld: workshop bandenplakken). Wanneer er ruimte is voor meerder deelnemers dan stellen we de workshops ook open voor andere jongeren uit de gemeente.

Lijk je het leuk om jongeren een workshop te geven om zaterdag 16 maart? Neem dan contact op met Mariska van der Knaap via info@jongperspectief.nl of 079-7502233.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant