Afbeelding

Nieuwjaarsbijeenkomst NOOVA bij Brocante

Actueel 1.106 keer gelezen

Pijnacker - Het traditionele nieuwjaarsdiner was dit jaar bij Brocante, waar alle leden en twee introducees van een drie-gangen hebben genoten.

De gasten werden verwelkomd met een glaasje bubbels. "Vervolgens ontvingen we onze badge en kreeg je een halve speelkaart van de organisatoren. De andere helft van de speelkaart correspondeerde met je plekje aan de tafel; op die manier kwam de tafelschikking tot stand waardoor je beter in contact kwam met de andere NOOVA leden", vertelt Miranda van Zoelen. De fotograaf van de avond was Nel Bouman. Na een kort woordje van de Hanneke Bor (voorzitter), terug- en vooruit kijkend en het voorstellen van het organiserende team werd het voorgerecht geserveerd; na het voorgerecht werden er zogenaamde "kletspotten" uitgedeeld met daarin verschillende vragen.

Hierna ontstond er een soort kippenhok en raakte iedereen gezellig met elkaar aan de praat over uiteenlopende zaken. Na een klein half uur werd het hoofdgerecht geserveerd; Hierna kon er van plaats gewisseld worden, zodat je ook nog met andere dames een gesprek kon hebben. Ook werd er door een tweetal leden gebruik gemaakt van de gelegenheid om 'op de stip te staan' en aandacht vragen voor hun bedrijf. "Onder het genot van het nagerecht werd er nog heel veel besproken met elkaar en konden men als organiserend team terug kijken op een mooie en gezellige avond", aldus Miranda.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant