In de prijzen bij Electroworld Van Dijk
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

In de prijzen bij Electroworld Van Dijk

  •   730 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Kitty en Peter den Hertog uit Zoetermeer/Rokkeveen kochten onlangs bij Electroworld Van Dijk aan de Oostlaan in Pijnacker een prachtige muziekinstallatie van de hoogste kwaliteit.

Ze gingen voor Sonos maar na een gedegen advies van Peter de Roos die aan zijn 26ste jaar in de winkel bezig is, gingen ze met Heos naar huis. Sonos is uitstekend maar met name Peter den Hertog koos uiteindelijk met volle overtuiging voor apparatuur van Heos. Hij is er zeer happy mee en luistert als pensionado die voorheen bij de Rijksgebouwendienst werkte met veel plezier naar allerlei muziek. Vooral jazz spreekt hem erg aan.

Het volume van de installatie is bij wijze van spreken 'eindeloos' maar echtgenote Kitty is blij dat de App waarmee je de installatie bedient ook op haar telefoon is geïnstalleerd. Ze kan de installatie en Peter dus bijsturen. Zelf werkt Kitty nog wel – in het ziekenhuiswezen – zodat Peter overdag het muzikale rijk wel eens alleen heeft. Ze waren zaterdag terug bij Van Dijk. Niet omdat er iets is met de in december gekochte spullen. Integendeel: dat functioneert allemaal prima. Nee, ze waren in de prijzen gevallen. Iedere klant die in de feestmaand december een aankoop deed van minimaal 250 euro, maakte kans op een van de tien prijzen die Electroworld Van Dijk beschikbaar stelde.

Het echtpaar Den Hertog won een van de hoofdprijzen en mag dus opnieuw 250 euro besteden. Peter den Hertog denkt aan een belvideo: een cameraatje waarmee je vanuit huis ziet wie er aan je voordeur staat te 'klingelen'. Peter de Roos zei dat het echtpaar daar even rustig over kan nadenken. Ze hebben een heel jaar om de cheque te besteden.

Er is genoeg te kiezen en te kopen bij Van Dijk, een winkel die scherpe prijzen hanteert die goed vergelijkbaar zijn met de prijzen die je op internet betaalt. Met dat verschil dat Van Dijk een enorm goed advies geeft en heel veel service verleent. Deze zaak heeft een eigen service- en reparatiedienst die meteen uitrukt als dat nodig is. En wat te denken van het thuis installeren van apparatuur en machines. Peter den Hertog is heel blij dat Van Dijk de boel is komen installeren en inregelen. De totale bediening van het systeem vindt hij al lastig genoeg. Er zijn zo veel mogelijkheden en je moet er echt even serieus studie van maken.

Het product van Van Dijk is heel gevarieerd. Al het witgoed is daar voorhanden: van keukenmachines tot koelkasten, wasmachines en drogers in soorten en maten. En dus alles op het gebied van audio- en televisiegebied. Kort gezegd: witgoed en bruingoed. Electroworld Van Dijk heeft vestigingen in Zoetermeer, Bergschenhoek en Pijnacker.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>