Afbeelding

Zuidpop zoekt lokaal goed doel

Actueel 1.219 keer gelezen

Pijnacker - In 2017 werd Zuidpop geboren. Wat begon als een wijkfeest voor bewoners van Pijnacker-Zuid en omstreken, is uitgegroeid tot een professioneel festival waarin lokale muziek bands en foodtrucks centraal staan.

"Uit ervaring en op grond van de publiciteit die wij met Telstar/Eendracht en Telstar Online, weten te genereren gaan wij er vanuit dat het aantal bezoekers dit jaar op Zuidpop 1.500 of meer bezoekers zullen zijn. Zuidpop onderscheidt zich van andere festivals door onder andere de maatschappelijke betrokkenheid van de wijk", vertelt Aimee Pijl tegenover Telstar Online.

"Vorig jaar stond Zuidpop in het teken om geld op te halen voor de Nierstichting. Op en rond het festival hebben we diverse acties ondernomen om zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor de Nierstichting. Het is ons uiteindelijk gelukt om een mooi bedrag van € 1.055,- te kunnen schenken. Wij willen ook dit jaar weer een goed doel op Zuidpop centraal laten staan, want Zuidpop is een feest georganiseerd dóór en vóór de bewoners van Pijnacker (Zuid). Dit jaar vindt Zuidpop plaats op zaterdag, 31 augustus 2019, in het wijkpark (achter de Soete Suikerbol)."

Wat zoekt Zuidpop
Een lokaal goed doel. Kom je uit Pijnacker en zet jij je in voor bijvoorbeeld betere leefomstandigheden in de wijk, voor de medemens (senioren, kinderen, mensen met beperkingen, tienermoeders) voor het behoud van de natuur in Pijnacker, etc? Dan is Zuidpop op zoek naar jou!

Stuur voor 15 februari 2019 een mail naar aimee@zuidpop.nl met daarin de volgende informatie: Naam en vestigingsplaats van het goede doel (geregistreerd bij KvK); Hoe lang het goede doel actief is; Omschrijving van het goede doel; Motivatie waarom Zuidpop en jouw passie/maatschappelijke betrokkenheid iets voor elkaar kunnen betekenen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant