Afbeelding

SWOP helpt bij belastingaangifte 2018

Actueel 559 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Maart is de maand van de belastingaangiftes. En zoals al vele jaren, kunnen inwoners van Pijnacker-Nootdorp ook dit jaar weer terecht bij een van de belastingspreekuren van de SWOP om geholpen te worden bij hun aangifte. Vanaf 4 februari is een speciaal telefoonnummer bereikbaar voor het maken van een afspraak bij een van de spreekuren.

Een team van elf goed getrainde vrijwilligers van de SWOP staat de hele maand maart paraat om wekelijks in elke woonkern van Pijnacker-Nootdorp mensen te helpen bij hun belastingaangifte. De spreekuren starten in de eerste week van maart en vinden plaats op maandagochtend in dienstencentrum De Schakelaar (Pijnacker-centrum), op dinsdagmiddag in welzijnscentrum De Kiezel (Delfgauw), op woensdagochtend in kerkelijk centrum Nové (Nootdorp) en op donderdagochtend in welzijnscentrum Keijzershof (Pijnacker-zuid).

De spreekuren zijn bedoeld voor inwoners van 55 jaar en ouder, mensen die chronisch ziek zijn en/of een lichamelijke beperking hebben en een inkomen tot 30.000 euro (alleenstaanden) of 45.000 euro (echtparen).

Een afspraak maken
Van 4 tot en met 28 februari kan er een afspraak worden gemaakt voor een van de spreekuren. Dit kan vanaf 4 februari van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 11.00 uur via een speciaal telefoonnummer: 015-361 5139. Het is ook mogelijk om in de centrale hal van dienstencentrum De Schakelaar (Mr. Dr. van den Helmlaan 11 in Pijnacker) langs te komen om een afspraak in te laten plannen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant