Yasser en zijn collega’s met stevige spiezen ‘van de grill’.
Yasser en zijn collega’s met stevige spiezen ‘van de grill’.

Brazilië in Nootdorp met Casa Rodizio

Actueel 3.535 keer gelezen

Nootdorp - Topkok Yasser Abbas is terug in Nootdorp. De man die voorheen met veel succes een puik tapasrestaurant had aan de Markt, had zaterdag het openingsfeest met Casa Rodizio dat ook aan de Markt te vinden is, rechts in de hoek.

Rodizio is een Braziliaans all you can eat concept met allerlei lekkernijen van de grill: beef cuts, lamsvlees, varkensvlees, gamba's, maar ook vegetarisch en verse ananas. De koks hebben voortdurend verrassingen naast een vaste saladebasis. Er zijn diverse voorgerechtopties en dessertmogelijkheden en daar tussendoor wordt de gast steeds verrast met wisselende lekkernijen van de grill. Bij het hoofdgerecht wordt naar believen prima patat geserveerd en gebakken aardappels. Ter kennismaking betaal je de eerste maand tussen vier en zes 19,50 euro per persoon en tussen zes en tien 22,50 euro per persoon.

Het concept is ook heel geschikt voor bedrijfs- en verenigingsuitjes met grote groepen. Casa Rodizio Nootdorp is van maandag tot en zondag open van 16.00 tot 22.00 uur. Op de heldere website vind je alle informatie: www.casarodizio.nl. Je kunt online en telefonisch reserveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant