Robbert van Adrichem, Remco Claassen (managementgoeroe) en Stephan Persoon. (foto: Alexander Mul.)
Robbert van Adrichem, Remco Claassen (managementgoeroe) en Stephan Persoon. (foto: Alexander Mul.)

Robbert van Adrichem schrijft tribe guide

Actueel 1.382 keer gelezen

Robbert van Adrichem uit Pijnacker en Stephan Persoon -auteurs 'tribe guide'- zijn samen met Agium al vijf keer uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland door de FD Gazelle en zij behoren tot de ScaleUp top 250 van Nederland.

Samen schreven zij het boek de 'tribe guide'. Een inspirerend logboek dat je helpt bij het behalen van je persoonlijke ambities met impact.

Wat zijn jouw unieke talenten?
"Organisaties veranderen continu. Verandering is daarbij eigenlijk de enige constante factor. Om niet volgend en passief te zijn, moet je zorgen dat jij die verandering bent. 'Wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Wat zijn mijn unieke talenten? En wat is onze gezamenlijke ambitie? Hoe bereiken we die? Wij als organisatie, maar ook wij persoonlijk hebben de ambitie om op zoveel mogelijk mensen impact te hebben. Dus vragen we aan onze nieuwe medewerkers, opdrachtgevers en ook aan jou: welke ambitie heb jij? Om deze vragen bij iedereen helder te krijgen, is de 'tribe guide' ontwikkeld", aldus Robbert en Stephan.

Wat kan ik met de 'tribe guide'?
De 'tribe guide' kan de lezer gebruiken als logboek voor persoonlijke ontwikkeling. Je noteert daarin gebeurtenissen, ontdekt je talent, je ambities en de impact die je maakt. Maar wat het boek speciaal maakt, is dat je ook verbinding zoekt met anderen, de 'tribe'. Als je eigen ambities en die van de ander met elkaar kunt verbinden, geeft dat meer resultaat. Het is een kleurrijk boek geworden. Een boek zonder inhoudsopgave, maar met spelenderwijs te ontdekken inhoud. En ook een boek dat veel lege pagina's biedt om zelf je eigen richting te noteren en terug te lezen. Neem een kijkje op www.tribeguide.nl, bestel jouw eigen 'tribe guide' en begin jouw ontdekkingsreis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant