Afbeelding

Kerstbomeninzameling 2019

Actueel 1.849 keer gelezen

Net als voorgaande jaren houdt de gemeente ook komend jaar weer een inzamelactie. Op woensdag 9 januari kun je tussen 13.00 en 16.00 uur kerstbomen inleveren. De gemeente geeft € 0,50 voor elke ingeleverde kerstboom.

Kinderen leveren kerstboom in en krijgen geld voor hun boom van medewerkers van de gemeente
De inzamelpunten zijn:

Pijnacker
Rivierenlaan/Het Baken
Vrouwenrecht/Hadewijchlaan
Ade/Park Tolhek
Scholencomplex Zilverreigerdreef
Groen van Prinstererlaan/Meidoornlaan
Ackerswoude : bij de Pluktuin aan de Brink

Delfgauw
Gouden Rijderplein
Kerkmeesterstraat/Skatebaan

Nootdorp
Platanendreef/De Winde
Wolverlei/Pinksterbloem
Kortelandseweg/Fellowshiplaan
Hierbij gelden de volgende spelregels: Maximaal 25 bomen per keer en géén handelsrestpartijen. Bomen zonder kruis of kluit aanleveren.Om bomen mogen ook geen netten zitten.

Heb je meer dan 25 kerstbomen?
Meld dit dan via het e-mailadres: ServiceloketWijkzaken@pijnacker-nootdorp.nl. Wij nemen vervolgens contact op om een afspraak te maken op welke locatie je terecht kunt.Let goed op dat er geen (brand)gevaarlijke situaties ontstaan door de opslag van kerstbomen, laat men weten.

Niet in GFT-container
Kerstbomen mogen niet aangeboden worden in de gft-container, ook niet verkleind. Het hars uit de boom verstoort de compostering. Kerstbomen mogen wel (verkleind) aangeboden worden in de minicontainer voor restafval. Het aanbieden van kerstbomen in een ondergrondse container is ook niet toegestaan. Het grote aantal bomen dat in deze periode vrijkomt, geeft capaciteitsproblemen in de containers.

Uit de krant