De inzamelboxen zijn te vinden in de supermarkt.
De inzamelboxen zijn te vinden in de supermarkt.

Lever uw DE waardepunten in

Actueel 800 keer gelezen

De actie van de Lionsclub Nootdorp-Pijnacker voor de Voedselbanken nadert zijn einde.

"Op 2 januari worden de inzameldozen voor het inleveren van DE waardepunten opgehaald bij de 7 deelnemende supermarkten (AH, Plus, Jumbo en Dirk van den Broek) in onze gemeente. Tijd om nog even de keukenla te inspecteren wanneer u wilt bijdragen aan onze regionale Voedselbank", vertelt Frans Lettinga van Lionsclub Nootdorp-Pijnacker. De grote vraag van Frans: "Heeft u nog Douwe Egberts waardepunten liggen en weet u niet wat hiermee te doen, doneer ze dan aan Voedselbanken. Ruim 90 Lionsclubs in ons land zamelen waardepunten in en wisselen die om in pakken koffie van 250 gram."

De koffiefabrikant doet zelf ook mee en niet 600 maar 500 punten staan dit jaar garant voor één pak koffie. Deze actie loopt deze maand en met de laatste dagen in het vooruitzicht, doet de Lionsclub nog een oproep om de cliënten van onze regionale Voedselbank blij te maken met een artikel dat normaal gesproken niet in het pakket is opgenomen. Ook oude en vreemde munten kunt u kwijt in de inzameldozen.

Wilde Ganzen
De opbrengst hiervan wordt, na ophoging door Wilde Ganzen, door de Lionsorganisatie besteed aan oogoperaties in derdewereldlanden.

Uit de krant