Foto's: Jim Scheffers
Foto's: Jim Scheffers

Sem is een dag directeur van Monkey Town

Actueel 1.130 keer gelezen

Het grootste speelparadijs van Delft en omstreken had op zaterdag 22 december tijdelijk een andere en veel jongere directeur. Ter ere van het 1-jarig jubileum van het speelparadijs was de 8-jarige Sem uit Zoetermeer voor een dag de baas. Dat een directeur niet heel veel tijd heeft om zelf te spelen, kwam hij snel genoeg achter.

Sem Beglinger was in zijn CV en motivatiebrief duidelijk: het managementteam en de eigenaren moesten hem hebben. Eigenaar Lesley Pijpaert en PR-verantwoordelijke Micha Reij waren onder de indruk van de sollicitatie van Sem. "Hij wist heel goed aan te geven welke eigenschappen hij heeft en welke hier nodig zijn. Zo gaf hij aan problemen te kunnen oplossen door de middenweg te kiezen, maar als het nodig is ook leiderschap te tonen en beslissingen te nemen", aldus Micha Reij. "Bovendien is hij een aanpakker, immers blijkt uit zijn CV dat hij zijn eigen kamer moet stofzuigen en zit het door zijn sportieve achtergrond wel snor wat betreft de conditie", vervolgt de PR-verantwoordelijke.

Sem heeft onder andere de inspectieronde gelopen, de kassa's klaargemaakt, de medewerkers aangestuurd en geregeld kinderen zonder sokken gezien en ze hier vervolgens dan ook op aangesproken. "Het leukste was vier keer in de 5d-bioscoop gaan. Of toch het goed testen van de snoepvoorraad? Het was allemaal vet leuk ", aldus Sem. Uiteraard kon er ook gespeeld worden, maar er is zeker de heel veel gewerkt. Door de portofoon kwamen geregeld vragen voor hem binnen of situaties die hij moest oplossen. Sem: "Het viel mij wel op hoe ontzettend veel werk het eigenlijk was, maar ik zou het zo nog een keer doen."

Eigenaar Lesley Pijpaert, liep de hele dag mee aan de zijde van de tijdelijke directeur. "Hij wist waar hij goed in is, maar was ook eerlijk als hij iets minder goed in iets is. Die zelfreflectie is heel belangrijk voor een directeur." Lesley en Sem waren een goede match en de samenwerking was soepel. Lesley: "Het was een genoegen om hem hier te hebben mogen ontvangen. Bovendien was de show van Rogier de Avonturier er ook op hetzelfde moment. Kortom, een heerlijke manier om samen met Sem en Rogier de Avonturier te vieren dat we 1 jaar bestaan."

Uit de krant