Afbeelding

Voedselactie voor Armenië

Actueel 1.144 keer gelezen

Het is winter in Armenië, zeker hoog in de bergen en op het platteland. Daar loeit de wind en striemt de regen. De arme mensen op het platteland wonen vaak in schamele huisjes waar de wind vrijelijk dwars doorheen waait.

Het is dan echt overleven. Daarom is Little Bridge, onze ontwikkelingsorganisatie in Armenië ieder jaar in het hele land druk met voedselpakketten en stookhout. Tot in de verste uithoeken brengen Maria Goris en haar mensen deze pakketten bij de allerarmste mensen. In een aparte brief bij dit artikel leest u er alles over. Al jaren steunen wij deze actie door onze gulle gevers te vragen een of meer pakketten te helpen financieren. Een voedselpakket vol met houdbare waren kost 40 euro en daarmee ben je een arm Armeens gezin enorm tot steun.

Wilt u de Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië steunen, maak dan gebruik van rekeningnummer NL 78 RABO 01 09 23 69 47 ten name van Stichting Pijnackernaren Helpen Armenië. Klik hier of op de flyer hieronder voor veel meer donatie-informatie!

Uit de krant