Logo telstar-online.nl

Verhage klaar voor 2019!

  •   keer gelezen   Actueel

Het jaar 2018 stond bij Verhage Delfgauw in het teken van verbouwen en vernieuwen. Het cafetaria/restaurant van franchisenemer Inge de Hoog heeft een metamorfose ondergaan. Ook heeft de menukaart veranderingen ondergaan. Zo is er heerlijk vers gebakken brood verkrijgbaar, lekkere dikke tosti's, warme sandwiches en de Steakhouse burgers zijn zo heerlijk, die neem je niet mee naar huis, maar eet je het liefste ter plekke op.

Inge de Hoog startte al op haar vijftiende in 2002 bij Verhage en sinds 2015 runt ze de zaak zelfstandig. Dat gaf haar ook de mogelijkheid om de zaak volledig naar eigen smaak in te richten. De nieuwe stijl wordt door haar omschreven als een soort 'Happy Italy' door de industriële look met veel hout. Het interieur straalt een gezellige warmte uit. In de zomer is het prima toeven met een ijsje op het terras dat uitgebreid is naar 24 zitplaatsen.

"Ja, ik voel me hier samen met het team ook helemaal happy. Het is prachtig geworden. Het is waar dat we hier wel bijna een heel jaar druk mee geweest zijn. Maar door de panelen deuren en de inrichting kunnen we nu nog meer genieten met onze gasten in ons restaurant. Het is zo leuk dat mensen steeds meer een combinatie maken door even wat te eten of drinken als ze toch boodschappen aan het doen zijn. We hebben het het drukst met afhaalmenu's, maar mensen nemen steeds aker de tijd om lekker hier aan tafel te eten. Het nodigt echt uit om die Steakhouse Burger met vers gebakken patat hier op te eten. Maar ook onze maaltijdsalades en heerlijke ijsjes blijven natuurlijk populair," blikt Inge tevreden terug en vooruit.

Inge de Hoog en het Verhage team is niet meer weg te denken uit het leuke kleine wijkje waar iedereen elkaar kent. Niet zo gek dat veel mensen Inge al heel lang kennen. Ze is een geboren en getogen Delfgauwse tuindersdochter bij wie het ondernemersbloed zeker erfelijk is gebleken. Haar vader zou zeker ontzettend trots zijn op wat zijn Inge en haar team zeven dagen per week presteren voor hun gasten, van jong tot oud. Daarnaast is Inge veelvuldig in gesprek met haar collega-ondernemers uit het winkelcentrum De Emerald en is ze altijd te vinden op feestelijke evenementen om te zorgen voor een hapje en een drankje. Ook heeft menig jongeling de weg gevonden om de eerste schreden op het werkend pad te zetten door de handen flink uit de mouwen te steken bij Verhage.

Meer berichten